Vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen in de onderstaande zes thema’s uitgesplitst. Staat uw vraag er niet bij. Stel hem gerust via de e-mail of Whatsapp.

Ik maak me zorgen om mijn kind

Maak je je zorgen om je kind? Praat er dan over met de leerkracht*. Maak hiervoor een afspraak op een rustig moment. Wacht er niet te lang mee. Het is voor jou en je kind het beste om zo snel mogelijk over je zorgen te praten.

Lees meer

Mijn kind heeft extra ondersteuning nodig

Misschien heeft je kind meer hulp nodig dan de basisondersteuning. Dan kan je kind extra ondersteuning krijgen. Samen zorgen we voor passend onderwijs voor elk kind. Hieronder zie je een aantal vragen en antwoorden over de basisondersteuning en extra ondersteuning. 

Lees meer

Het gaat niet goed op school

Het kan gebeuren dat het niet goed gaat op school. Misschien wordt je kind gepest of heeft je kind het niet naar zijn zin. Het is niet gek dat je je dan zorgen maakt. Onder dit thema vind je een aantal vragen en antwoorden die daarover gaan. 

Lees meer

Ik zoek een school

Ben je op zoek naar een school voor je kind? Hieronder zie je een aantal vragen en antwoorden over dit thema. Bijvoorbeeld wat je moet doen als je kind bij de opvang al extra ondersteuning krijgt en je dit ook op school wil regelen. Maar ook hoe je een school kiest, wie je moet spreken over passend onderwijs en wat de verschillen zijn tussen de middelbare scholen in de regio.

Lees meer

Rechten en plichten

Iedereen heeft rechten en plichten als het gaat om onderwijs. Hier zie je welke rechten en plichten je hebt als ouders, als kind en als school. 

Lees meer

Woordenlijst

Maak hiervoor een afspraak op een rustig moment. Wacht er niet te lang mee. Het is voor jou en je kind het beste om zo snel mogelijk over je zorgen te praten.

Lees meer