Jeugdsteunpunt

Dit steunpunt is in het leven geroepen om jullie te helpen bij jullie zoektocht naar antwoorden op jullie vragen en zorgen over school.

Maak jij weleens zorgen?

Dat kan over van alles zijn. Misschien twijfel je of je blijft zitten. Of is een klasgenoot vaak somber en verdrietig en weet je niet hoe je kan helpen. Bij het Jeugdsteunpunt kun je terecht met al je vragen en zorgen over school.

Heb je een vraag, stel hem meteen via Whatsapp.

Dat kunnen grote vragen zijn, bijvoorbeeld wanneer je gepest wordt en je niet meer naar school wilt. Want, mag je dan gewoon thuisblijven? Maar we helpen je ook bij ‘kleine’ vragen zoals: wat is eigenlijk het verschil tussen al die middelbare scholen in de buurt? Of, kan ik extra tijd krijgen bij een toets omdat ik dyslexie heb?

Heb je een vraag? Stel hem meteen via whatsapp. Ik lees jouw bericht en ga er vertrouwelijk mee om. Dat betekent dat ik het niet zomaar aan mensen laat lezen. En dat we samen op zoek gaan naar een antwoord op jouw vraag. Zodat school ook voor jou een fijne plek is waar je kan leren op een manier die bij jou past.

Hulp Hoeksche Waard en Landelijke hulp.

In de Hoeksche Waard zitten verschillende hulpverleners met diverse deskundigheid. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Maar ook landelijk zijn er verschillende hulpverleners met diverse deskundigheid of ze nou een luisterend oor bieden of handvatten op bepaalde gebieden. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Passend onderwijs voor leerlingen

Passend onderwijs op de basisschool

   

Passend onderwijs op de middelbare school